Miksi käyttää intiimipesunesteitä?

Lämmin vesi ja hellävaraiset intiimipesunesteet sopivat parhaiten intiimialueelle. Genitaalialueen herkät limakalvot kuivuvat ja ärtyvät helposti.

Voimakkaasti hajustetut saippuat sekä saippuat, joiden pH-arvo on liian korkea, voivat aiheuttaa ärsytystä.  Genitaalialueelle sopimattomat liian voimakkaat tuotteet voivat aiheuttaa kutinaa ja poltteen tunnetta. Ulkopuolelta tuleva lika, hiki, tali tulisi poistaa. Iholta. Vesiliukoinen lika pestään helposti pois vedellä, kun taas rasvaliukoinen lika pestään miedolla saippualla, jonka pH on lähellä kehon omaa pH-arvoa.

Vältä myös liiallista pesemistä genitaalialueella, joka on kehon herkkää aluetta. Liiallinen peseminen voi poistaa luonnollisen suojaavan suojan ja aiheuttaa kuivumista ja ärsytystä.

Asanin intiimipesutuotteissa on mukautettu pH-arvo, ja ne sisältävät hellävaraisia ainesosia ja maitohappoa, joten voit pestä genitaalialueesi päivittäin säilyttäen samalla sen luonnollisen suojaavan tehtävän. Laita jonkin verran Asania kämmenelle ja pese varovasti nivusten ihopoimut. Huuhtele huolella, mutta älä koskaan suihkuta vettä emättimeen. Miesten tulee pesun yhteydessä vetää esinahka taaksepäin, jotta lika ja epämiellyttävä haju voidaan poistaa. Jos käyt suihkussa useita kertoja päivässä, peseydy välillä pelkästään vedellä.

Virtsan, hien ja naisilla myös kuukautisveren kosteus rasittaa genitaalialueen ihoa. Nämä ovat jäämiä, josta keho haluaa päästä eroon. Bakteerit lisääntyvät nopeasti, jos et ole tarkkana intiimihygienian kanssa. Genitaalialue on myös intiimiyden keskus. Jotta voisit tuntea olosi kokonaisvaltaisesti hyväksi, ihosi tulisi olla puhdas ja tuoksua hyvälle

 

Seuraa meitä

ASAN

KARO PHARMA AS
Distributor: Midsona Finland OY
24101 Salo 

Tlf. 020 743 4755
E-post: palaute@midsona.fi