Uusi hellävarainen intiimipartnerisi on täällä

Intiimihygienia on osa nautinnollista seksielämää.…mutta äärimmäisyyksiin ei kuitenkaan tarvitse mennä.

Elokuvissa seksi sujuu kuin leikki ja kaikki näyttävät hyvältä. Todellisuus on kuitenkin aivan muuta; sillä kukaan ei ole täydellinen. Oman terveyden uhalla ei tarvitse miellyttää ketään edes seksissä – eli järki käteen intiimiasioissa!

intimate couple

 

Alapääjuttuja – luvan kanssa

Hyvä intiimihygienia kuuluu meille jokaiselle. Täydellisyyttä ei tarvitse tavoitella, mutta perushygienian pitää olla kunnossa, jotta alapää voi hyvin. Puhtaus on samalla toisen huomioonottamista.

Joskus kumppanin kanssa voi olla vaikea puhua genitaalialueen puhtaudesta ja mahdollisesta epämiellyttävästä hajusta. Puhtaus ehkäisee hajuja – joten herkän intiimialueen puhdistamiseen tarkoitetut tuotteet ovat taatusti paras intiimipartnerisi. Ne poistavat intiimialueen iholta epäpuhtauksia sekä hikeä, talia ja solujätettä. Pelkkä vesi ei riitä puhdistamaan rasvaliukoista likaa.

Hyvän olon seksiä

Intiimipesutuotteet ovat monelle vielä tuntematon osa hyvinvointia. Minna ja Jukka päättivät kokeilla.

”Emme olleet aiemmin käyttäneet alapesuun mitään erityisiä tuotteita. Olimme kuitenkin huomanneet, että saippua kuivattaa herkkää genitaalialueen ihoa ja se haittasi myös seksielämäämme. Löysimme Asanin intiimihygieniaan tarkoitetun pesunesteen lähikaupasta ja päätimme kokeilla. Käytön jälkeen iho tuntui pehmeältä ja seksielämäämme häirinnyt kuivuusongelmakin katosi samalla. Tuntui hassulta, että emme olleet aiemmin käyttäneet intiimialueen pesuun tarkoitettuja tuotteita. Jatkossa käytämme tätä siinä missä sampoota hiustenpesuun.” –Minna ja Jukka 

Vinkkejä intiimihygieniaan ennen, jälkeen ja seksin aikana:                                 

  • Peseydy ennen seksiä ja seksin jälkeen. Käytä genitaalialueella intiimisaippuaa ja vettä kohtuudella.
  • Älä koskaan laita pesusaippuaa tai suihkuta vettä emättimeen.
  • Miesten tulee muistaa vetää esinahka taaksepäin pesun yhteydessä.
  • Vältä genitaalialueella voimakkaasti hajustettuja saippuoita, joiden pH on korkea.
  • Alapää ei tarvitse tuoksuja tai hajusteita.
  • Bakteerikannat ovat erilaisia esimerkiksi peniksessä, anuksessa ja vulvassa, joten seksilelun, peniksen tai sormien ei pidä mennä suoraan paikasta toiseen.
  • Puhtaat kädet ja lyhyet kynnet ovat osa myös hyvää intiimihygieniaa – kynsien alla muhivat bakteerit eivät tee hyvää intiimialueelle.
  • Hygienia on tärkeää myös seksilelujen ja liukasteiden käytössä, sillä ne voivat vaikuttaa vulvan bakteeritasapainoon. 

 

www.asan.fi

Seuraa meitä

ASAN

KARO PHARMA AS
Distributor: Midsona Finland OY
24101 Salo 

Tlf. 020 743 4755
E-post: palaute@midsona.fi